IDESA – Drukvaten


IDESA (Ingenieria y Deseño Europeo S.A.) wordt al sinds haar oprichting in 1993 vertegenwoordigd door T.B. Bergwerf B.V. in Nederland en België. IDESA is een gerenommeerde fabrikant van drukvaten en levert aan alle leidende ingenieursbureaus en Olie & Gas bedrijven over de hele wereld. De fabrieken van IDESA liggen aan de zeehaven van Avilés nabij Gijon in Noord-west Spanje. IDESA fabriceert middelgrote tot grote drukvaten, reactoren, kolommen, torens en warmtewisselaars met gewichten tot 2000 ton, diameters tot 15 meter en in verschillende materialen zoals koolstofstaal, roestvrijstaal, hoogwaardige legeringen, clad en weld overlay. IDESA heeft een licentie van Lummus Technology Heat Transfer B.V. voor het maken van Helixchangers.

Vergaengineering s.p.a. – Industriële ovens


Sinds 2004 vertegenwoordigt T.B. Bergwerf B.V. Vergaengineering in Nederland en België. Vergaengineering is een bekend Italiaans ingenieursbureau dat sinds 1972 gespecialiseerd is in het ontwerpen, fabriceren en installeren van Industriële Fornuizen voor de Olie & Gas- en Petrochemische industrie. Naast het leveren van nieuwbouw verzorgt Vergaengineering ook upgrades en revamps van bestaande Fornuizen. Er wordt wereldwijd geleverd aan vooraanstaande ingenieursbureaus en eindklanten. Vanuit Vergaengineering’s hoofdkantoor in Milaan worden de wereldwijde inkoop-, fabricage- en installatieactiviteiten aangestuurd.

 D’Hondt Thermal Solutions – Luchtkoelers


T.B. Bergwerf B.V. vertegenwoordigt D’Hondt Thermal Solutions in Nederland en België sinds 2007. D’Hondt TS is onderdeel van de Grossmann Group en is gevestigd in Noord-Frankrijk. D’Hondt TS levert aan Olie & Gas – en Petrochemische bedrijven over de hele wereld en heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van Luchtkoelers in allerlei afmetingen en materialen voor zowel onshore als offshore installaties. Daarnaast levert D’Hondt TS vervangingsbundels en reserve-onderdelen voor bestaande Luchtkoelers. Naast de fabriek in Noord-Frankrijk heeft D’Hondt TS fabrieken in Jubail (S.A.), Gunsan (Z-Korea) en in St Petersburg (Rusland).


&nbsp

Brown Fintube France S.A. – Hairpin warmtewisselaars


Sinds 2008 vertegenwoordigt T.B. Bergwerf B.V. Brown Fintube France S.A. in Nederland en België. Brown Fintube France S.A. is onderdeel van de Franse AIT groep en is sinds 1965 gevestigd in Frankrijk aan het meer van Genève. Brown Fintube France S.A. is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van Multitube en Double Pipe Hairpin warmtewisselaars. De Hairpins worden wereldwijd geleverd onder de merknaam Fintech© aan toonaangevende ingenieursbureaus en eindklanten.

Hyosung Goodsprings Inc. – API Centrifugaal pompen


T.B. Bergwerf B.V. vertegenwoordigt Hyosung Goodsprings in Nederland en België sinds 2010. Hyosung Goodsprings levert API 610 centrifugaalpompen voor de Olie & Gas- en Energiemarkt. Daarnaast levert Hyosung ook reserveonderdelen voor bestaande pompen. Hyosung Goodsprings bestaat sinds 1962 en is onderdeel van de Hyosung Group. Van oorsprong was Hyosung gericht op Azië en het Midden-Oosten maar levert al een aantal jaren ook aan klanten in het Westen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Seoul en de fabriek staat in Changwon, in een industrieel gebied in het zuiden van Zuid-Korea.

Manoir Industries – Gietstukken, smeedstukken en metaalbewerking


Sinds 2016 vertegenwoordigt T.B. Bergwerf BV Manoir Industries in Nederland en België. Manoir levert producten en diensten voor reformers en kraakinstallaties binnen de petrochemische industrie. De producten zijn o.a. gegoten pijpen, fittingen en complete pijpenassemblages voor reformer- en kraakfornuizen. Daarnaast maakt Manoir ook cold collectors (uitlaat headers) en transfer lines. Manoir heeft verschillende fabrieken in Frankrijk, UK en China. Manoir AlloyServices® geeft metallurgisch advies en levert specialistische lassers en supervisie op locatie.

Christy Catalytics, LCC– Inert Supports, Refractory shapes, Tower packing, Internals


Vanaf 2018 is T.B. Bergwerf B.V. de exclusive Agent voor het Amerikaanse bedrijf Christy Catalytics in Nederland en België. Christy Catalytics is een wereldwijde leverancier van keramische en aluminium bed supports voor fixed bed reactoren gevuld met catalysatoren of adsorbens, vuurvaste vormen voor eerste, tweede en Autothermal reformers, tower packing en internals voor tower packed apparaten. Christy bestaat sinds 1922 en heeft wereldwijd verschillende fabrieken en magazijnen met producten op voorraad o.a. in Rotterdam, Shanghai en Houston. De markten die Christy bedient zijn o.a. gasverwerking , LNG, olieraffinage, petrochemie, chemie en metaalverwerking.